Cameras Tech

Flickr vernieuwd website en geeft iedereen terabyte opslag

Yahoo kondigde gisteren tijdens een persconferentie in New York City aan dat haar online fotodienst Flickr een totaal vernieuwd design krijgt, met ingang van deze week. Alle gebruikers krijgen gratis een terabyte aan opslagruimte voor foto’s. De site is bovendien visueel vernieuwd met meer ruimte voor foto’s en minder aandacht voor tekst en links. CEO Marissa Mayer zei het volgende over de het nieuwe Flickr:

Tonight is about Flickr, it is about that other ‘R’ brand and how we can make Flickr awesome again. It is time to unveil the all new Flickr.

Volgens Yahoo is een terabyte gratis ruimte 15 keer meer dan de concurrentie aanbiedt. Het bedrijf verwees direct naar de 15 GB die gebruikers van Google+ krijgen voor foto’s. Niet alleen de website heeft een totale make-over ondervinden, maar ook de Android app van de fotodienst is volledig op de schop gegaan. De nieuwe Android app werkt op zowel smartphones als tablets. Bekijk hier de totaal vernieuwde Flickr website.

You Might Also Like