Style

Video: Prints and Patterns in Milan, London and Paris

De video is inmiddels een aantal maanden oud, maar dat maakt de beelden niet minder interessant. London-based high-end fashion webstore Mr. Porter is afgereisd naar de mode hoofdsteden van Europa; Milaan, Parijs en London, om dieper in te gaan op de trend van prints en patronen in de mode industrie. Hoezo gebruikt de Zara dit seizoen de camo print? Waarom stapt Louis Vuitton niet af van haar bekende Damier patroon en wat wordt er nou eigenlijk gedragen door de bezoekers van deze modeshows? Polka dots, paisley patterns, stripes, blocks, het ouderwetse ruitjes motief, elk patroon of motief wat je kunt verzinnen passeert de revue. Doe er je voordeel mee en laat je inspireren door deze prachtige video van Mr. Porter. Een verslag rechtstreeks vanaf de shows en de streets, the place where the magic happens!

via: Everydayfresh

You Might Also Like