Television

Video: Bekijk de eerste aflevering van ‘VICE’ voor HBO

Enkele weken geleden maakte media platform Vice bekend hun eerste eigen tv serie te hosten in samenwerking met HBO. De tv serie brengt schrikbarende documentaires uit zoals ook te zien is in deze eerste officiële aflevering van Vice Magazine’s nieuwe format ‘VICE’. Dit maal gaan de heren van Vice op onderzoek in de Filipijnen alweer ze wordne geconfronteerd met politieke moorden, jonge kinderen in wapenfabrieken en de drang van deze jonge kinderen om hun eerste echte kalashnikov of RPG launcher af te vuren. Naast de Filipijnen brengt Vice oprichter Shane Smith ook een bezoekje aan het verscheurde Afghanistan alweer Smith de denkwijze van jonge zelfmoordterroristen en hun ouders probeert te begrijpen. De eerste aflevering is te zien op HBO’s YouTube kanaal en zal vanaf volgende maand ook op één van de drie Nederlandse HBO kanalen te zien zijn.

You Might Also Like