Featured Print

Time Magazine: Time 100 / Jay-Z uitgeroepen tot meest invloedrijke persoon

Sinds de oprichting van het Amerikaanse jaarlijstje in 1999, zijn er alweer 10 verschillende jaarlijsten gepresentereerd in de afgelopen 13 jaar. Time Magazine heeft deze week voor de tiende keer de lijst met 100 meest invloedrijke personen gepresenteerd. Opmerkelijk genoeg staat dit jaar hiphop zwaargewicht Jay-Z op de cover van het blad. De rapper is volgens de burgemeester van New York, Michael Bloomberg, de méést invloedrijke persoon in de wereld. Naast de rapper zijn ook Instagram oprichter Kevin Syndstrom, Samsung CEO Oh-Hyun Kwon, Apple designer Jonathan Ive en zelfs zangeres Christina Aguilere genoteerd in de toplijst. Voor een volledig overzicht bekijk je de lijst op Time’s website.

You Might Also Like