Movies

Eerste trailer ‘Elysium’ met Matt Damon

Vandaag verscheen de eerste trailer van de langverwachte science fiction blockbuster Elysium. De film moet volgens critici een enorme kaskraker worden, en dat mag ook wel gezien het budget van de film. Elysium is het nieuwste project van de Zuid-Afrikaanse filmmaker Neill Blomkamp, die in 2009 doorbraak met de sciencefictionfilm District 9. Voor zijn nieuwste prent kan hij rekenen op een cast bestaande uit Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley en William Fichtner.

Het is het jaar 2159. De Aarde is vernield en overbevolkt, hoewel er enkel arme mensen leven. De rijken hebben zich teruggetrokken op het ruimtestation Elysium, waar ze hun luxueuze levenstijl kunnen onderhouden. Wanneer Max (Damon) in de problemen komt, onderneemt hij een gevaarlijke missie om zijn leven te redden en een einde te maken aan de ongelijkheid. Elysium gaat in Nederland op 15 augustus in première.

You Might Also Like