Tech

Google Keep: Jouw Eigen Digitale Notitieboekje

Google heeft een notitieapp met de naam Keep gelanceerd om het maken van notities eenvoudiger te maken en ze op elke locatie bij de hand te hebben. Met Google Keep is het mogelijk om notities te maken op een Androidtelefoon. Er kunnen getypte notities worden opgeslagen, maar het is ook mogelijk via spraak een bericht aan te maken. Bovendien kunnen foto’s en checklists worden toegevoegd. De notities worden gesynchroniseerd met Google Drive. De Google Keep app is volledig ge-redesigned en vertaalt zeer sterk de koers die het Amerikaanse bedrijf op dit moment aan het nemen is: simplicity. Google Keep is via een webapplicatie beschikbaar op desktops en er is zoals gezegd een Android-applicatie uitgebracht. Deze is alleen te gebruiken op toestellen met Android 4.0 of hoger. Bijna 55 procent van alle Androidapparaten draait op een versie lager dan 4.0. Of en wanneer er een iPhone-app komt, is niet bekend. De dienst van Google gaat concurreren met bijvoorbeeld de app Evernote.

You Might Also Like