Tech

Gerucht: Apple lanceert binnenkort eigen gamecontroler

Volgens de website Pocket Gamer zal Apple binnenkort haar eerste officiële game controller gaan aankondigen. Apple zou tijdens de Amerikaanse gameontwikkelaarsconferentie GDC geheime afspraken met ontwikkelaars hebben georganiseerd, om de plannen te bespreken. Het achterliggende plan is dat er voldoende games beschikbaar zijn, zodra de gamecontroller beschikbaar komt. Officieel is er nog niets aangekondigd. De techgigant zou tijdens het GDC congress een vergaderzaal hebben afgehuurd, om de gesprekken met ontwikkelaars te voeren. Dat werd gedaan onder een pseudoniem, om geen aandacht van de media te trekken. Ondanks de hevige geruchtenstroom worden er in diverse media alweer ontkrachtende berichten geplaatst. Zo zegt Jim Dalrymple van Loop Insight dat er absoluut niet dword gewerkt aan een gamecontroller door Apple. Dalrymple staat bekend om zijn betrouwbare bron bij Apple. Het word dus nog even afwachten tot de zomer, voordat we zeker weten wat Apple van plan is.

 

You Might Also Like