Industry Insider

Event: Abstract for President 2 Year Anniversary @ Jimmy Woo

Ook deze week geven wij je weer een tip om het weekend mee in te knallen. Het concept “Abstract for President” is alweer 2 jaar gaande in de Jimmy Woo en dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan. Na een uitzinnige en uitverkochte “Lobi Lobi” editie in februari waar The Flexican, Partysquad, Adje en Flava acte de presence gaven, is 14 maart de DJ booth weer helemaal van Abstract. Abstract zal laten horen waarom hij al 2 jaar als dé president van Amsterdam door het nachtleven gaat. Daarnaast zal Romina Luciana de foyer van Amsterdam’s finest weer opwarmen met haar eigentijdse sexy sounds en bovendien laat horen waarom zij dé firstlady van Amsterdam is. Abstract for President 2 Year Anniversary is de perfecte avond om het weekend mee in te knallen en is geliefd in Amsterdam om het zéér gemixte publiek wat het aantrekt. Ter gelegenheid van het tweejarig bestaan heeft Abstract een speciale mixtape uitgebracht welke je hieronder kunt beluisteren. Enjoy!

ABSTRACT FOR PRESIDENT 2YR ANNIVERSARY
Donderdag 14 MAART
JIMMY WOO
23:00-04:00
10,=

 

You Might Also Like