Cameras

Canon EOS 100D/Rebel SL1 + EOS 700D

De Canon EOS 700D en de EOS 100D zijn nieuwe DSLR camera’s met een resolutie van 18 Megapixel (MP) en touchscreen bediening. Tegelijk met deze twee camera’s wordt ook een nieuw standaard zoomobjectief geïntroduceerd – de EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM. De Canon EOS 700D is het meest geavanceerde EOS-model voor consumenten van Canon tot nu toe. Met een opnamesnelheid van 5 fps, een groot en volledig 9-punts ‘cross-type’ AF-systeem en een Vari-angle Clear View II LCD touchscreen is het een geschikte camera voor iedereen die zijn fotografische vaardigheden verder wil ontwikkelen. De Canon EOS 100D is volgens Canon de kleinste en lichtste APS-C DSLR die ooit is gemaakt en biedt een reeks eenvoudige bedieningsmogelijkheden plus een praktische functiegids. Dat maakt hem geschikt voor de fotograaf die de wereld van DSLR-fotografie voor het eerst gaat verkennen.

Canon EOS 100D/Rebel SL1 specs:
18.0MP APS-C CMOS Sensor
DIGIC 5 Image Processor
3.0″ Clear View II Touchscreen LCD
ISO 100-12800, Expandable to 25600
Full HD 1080 Video with Continuous AF
4.0 fps Continuous Shooting
9-Point All Cross-Type AF System
Scene Intelligent Auto Mode
Compact and Lightweight; Weighs 0.8lb
Compatible with Canon EF and EF-S Lenses

You Might Also Like