Gadgets Gaming

Sony Releases Three New Colorways of the PlayStation 3

Ondanks de hevige geruchtenstroom rondom de nieuwe PlayStation 4, weet electronica fabrikant Sony ons alweer lekker te maken voor een aantal nieuwe PlayStation 3 modellen, welke los staan van de aankondiging van een grote persconferentie die op 20 februari zal gaan plaatsvinden. De PlayStation 3 heeft voor de gelegenheid een dunner design gekregen, een hardeschijf met een capaciteit van 500GB en drie fonkelnieuwe kleuren: blauw, rood en wit. De blauwe en rode modellen zullen vanaf 15 februari in de winkels liggen, de witte zal een maand later zijn intrede op Β de consumentenmarkt doen.

sony-to-release-three-new-colorways-of-the-playstation-3-1 sony-to-release-three-new-colorways-of-the-playstation-3-2 sony-to-release-three-new-colorways-of-the-playstation-3-3

You Might Also Like