Food Retail

Monocle Magazine Cafe London Opens in March 2013

De Canadese journalist, entrepreneur en long-time promoter van de kosmopolitische lifestyle Tyler Brûlé staat op het punt een nieuwe parel toe te voegen aan zijn retail en media-imperium. De founding-father van Monocle Magazine is van plan om op slechts een steenworp afstand van het hoofdkantoor in London, het Monocle Cafe te openen. Met natuurlijk Monocle’s verfijnde cultuur in het achterhoofd, zal dit cafe de meest begeerde soorten koffie schenken, dranken van wereldklasse en een cuisine om u tegen te zeggen. Mocht je in maand maart toevallig in Londen zijn, vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan Monocle Cafe.

Monocle London Café
Address: 18 Chiltern St., London W1U 7QA, UK

monocle-london-cafe-1

via: fashionpost

You Might Also Like