Mobile

Adobe Photoshop Touch

Dankzij de toenemende groei van de mobiele markt en de alsmaar stijgende vraag naar apps voor iOS en Android, probeert ook softwaregigant Adobe in te spelen op de consument. Adobe Photoshop Touch heeft meer in petto dan filter en een crop tool. Adobe Photoshop Touch stelt gebruikers de mogelijkheid om snel en professioneel foto’s te bewerken op hun mobiele apparaat en direct te delen op sociale-media. Één van de hoogtepunten van Photoshop Touch is  de mogelijkheid om je bewerkte foto’s met 1 druk op de knop te kunnen uploaden naar Adobe’s “Creative Cloud”, zodat je op een later tijdstip de foto’s rustig kunt perfectioneren op je laptop of desktop computer.  Het programma kost vierenhalve euro en zou veel populaire mogelijkheden van het ‘grote’ Photoshop ontsluiten, waaronder selectiegereedschappen, filters en het werken in lagen. Ook de klassieke fotoverbeteringsopties staan op het menu. Je kunt foto’s van maximaal 12 megapixels verwerken. Adobe Photoshop Touch is verkrijgbaar voor iOS en Android via iTunes voor €4,49 ($4.99 USD).

adobe-photoshop-touch-01

You Might Also Like