Industrial Design

Wall Mounted Shower Head MGS S05

Slank, elegant en gestroomlijnd – de S05 regen en waterval douchekop van MGS is de perfecte toevoeging aan elk modern en minimalistisch ingerichte badkamer anno 2013. De douchekop komt met een zeer uniek wandmontage systeem waardoor de douchekop perfect overloopt met de muur in je badkamer. De S05 komt in een gepolijste en geborsteld roestvrij stalen versie. Ondanks de afmetingen van de douchekop, geeft de douche je het gevoel alsof je in jouw eigen spa bent beland. De douchekop geeft de gebruiker twee opties: een heerlijke horizontale waterval stortdouche of een regendouche met meer dan 100 stralen, inclusief de keuze om de druk van je douche in te stellen. Met de subtiel gestijlde kranen stel je je eigen doucheoptie in, de tempratuur en de druk. Voor meer informatie kijk je op de website van MGS.

wall-mounted-shower-head-mgs-s05-1 wall-mounted-shower-head-mgs-s05-waterfall-effect-3

 

You Might Also Like