Print

Monocle December/January Issue 59

Monocle Magazine bestaat alweer vijf jaar en ook dit jaar is er weer een dubbeldik December/Januari exemplaar samengesteld door het internationale schrijvers panel van het magazine. In de laatste editie van 2012 en de eerste van 2013, vind je onder andere 20 zeer talentvolle individuen en collectieven die je op zakelijk gebied zeker in de gaten moet houden, een bijzonder interessante feature over designers, producers, politici en entrepreneurs om mee te sparren in 2013 en een uitgebreid artikel over Spaanse small-businesses die na de economische crisis weer een doorstart proberen te maken in hun vakgebied. Een preview van Monocle’s Issue 59 vind je op de website van het magazine. Het Engelstalige Monocle magazine ligt sinds December in de schappen bij ondere andere Bruna, AKO en Selexyz.

monocle-issue-59-january

You Might Also Like