Tech

Chameleon Clock App for the iPad and iPhone

The Chameleon Clock app voor de iPad en iPhone maken beide gebruik van de voorste camera van je Apple device om een een real-time klok te projecteren welke gemengd is in zijn natuurlijke habitat: de klok word als het ware zwevend geprojecteerd op je iPhone of iPad. De app is verder zeer minimalistisch en gebruikt naar alle waarschijnlijkheid wel veel stroom, daarom word geadviseerd de klok te gebruiken wanneer je Apple device is verbonden aan een stroomtoevoer. De kleuren van de klok zijn aan te passen in zwart en wit. De Chameleon Clock App is verkrijgbaar via iTunes – ga dus op tijd het nieuwe jaar in!

chameleon-clock-app-for-the-ipad-and-iphone-1 chameleon-clock-app-for-the-ipad-and-iphone-2 chameleon-clock-app-for-the-ipad-and-iphone-3 chameleon-clock-app-for-the-ipad-and-iphone-4

You Might Also Like