Music Partnered Story

Red Bull Soundclash: Go Back To The Zoo vs. De Jeugd van Tegenwoordig

Ze zijn een tijdje weggeweest maar de Red Bull Soundclash is weer helemaal terug, en groter dan ooit tevoren. Na eerdere succesvolle buitenlandse edities is Red Bull Soundclash na drie jaar weer terug in Nederland. Het grootste duel uit de Nederlandse muziekgeschiedenis vindt donderdag 20 december plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Deze keer stappen De Jeugd van Tegenwoordig en Go Back To The Zoo in de arena voor een directe confrontatie. Maak je borst nat voor een clash tussen twee attitudes die niet sterker van elkaar kunnen verschillen.

Red Bull Soundclash is een muzikale confrontatie tussen bevriende rivalen die qua stijl elkaars tegenpolen zijn. In vier rondes nemen ze het tegen elkaar op. Zo moeten ze onder andere verschillende muziekgenres spelen, op elkaar reageren en optreden met een zelfgekozen mystery guest. De artiesten moeten alles uit de kast halen, waarbij passie, creativiteit en overtuigingskracht de doorslag geven. Door middel van applaus bepaalt het publiek de winnaar.  De avond word door niemand minder dan de altijd exotische Dennis Weening bij elkaar gepraat, bekend van Expeditie Robinson. In het buitenland namen enkele grote namen deel aan het project, met succes:  Snoop Dogg, CeeLo Green, The Roots, The Ting Tings en Erykah Badu gingen Go Back To The Zoo en De Jeugd van Tegenwoordig al voor.

Wie: Go Back To The Zoo en De Jeugd van Tegenwoordig
Wat?
Red Bull Soundclash 2012

Wanneer? Donderdag 20 december 2012 (20:00)
Waar? Heineken Music Hall, Amsterdam

VVK: € 17,50 
www.redbullsoundclash.nl

 

You Might Also Like