Gadgets Style

Herschel Supply Co. “Apple Store Exclusive” Laptop Sleeve Collection

Dat dit Schotse merk steeds meer bekendheid vergaart binnen de street en heritage scene legt het authentieke merk bepaald geen windeieren. Herschel Supply Co. is een merk met een noemenswaardige historie op het gebied van rugzakken en tassen. Het merk bestaat al meer dan 100 jaar en timmert nog steeds hard op weg naar wereldwijd succes. Als onderdeel van een exclusieve Apple Store only collectie ontwierp Herschel een drietal laptop sleeves met elk een eigen benaming. De Seywood en Kirkwood-modellen bestaan uit drie maten: Macbook Air 11-inch, Macbook Air/Pro/Pro met een Retina display van 13-inch, en Macbook Pro/Pro modellen met een 15-inch Retina display. Het Powell-model, inclusief army print, verschijnt in slechts twee maten: 13 en 15 inch. De laptopsleeves zullen eind Augustus verkrijgbaar zijn in officiële Apple Stores wereldwijd en natuurlijk via Apple’s webshop.

You Might Also Like