Fashion

Maison Martin Margiela x H&M 2012 Fall/Winter Collection

Na de vele geruchten bevestigt modeketen H&M zijn samenwerking met het avantgardistische modelabel Maison Martin Margiela. De collectie van Maison Martin Margiela voor H&M bestaat uit kleding en accessoires voor mannen en vrouwen. Het Franse merk staat bekend om zijn conceptuele en vernieuwende ontwerpen, die geliefd zijn bij een selecte groep modeliefhebbers. De keuze  van H&M voor Margiela is opmerkelijk, na eerdere samenwerkingen met bekende merken als Versace, Lanvin en Viktor & Rolf.  Het modehuis is opgericht door de Belgische ontwerper Martin Margiela, die in de jaren tachtig bekend werd onder een kleine groep ‘kenners’ om zijn avantgardistische en conceptuele mode. Margiela kwam opzettelijk nooit in de pers en bleef op die manier voor velen anoniem. Deze anonimiteit is ook doorgevoerd in zijn stijl, die wordt gekenmerkt door veel wit en het gebruik van cijfers. De speciale collectie ligt vanaf 15 november in de H&M-winkels.

You Might Also Like