Entertainment Movies

The Dictator Movie Official Restricted Trailer

Enkele weken geleden ging de organisatie van een sportevenement in Koeweit nog volkomen de mist in tijdens de huldiging van een Kazachstaanse sporter. Na het uitreiken van een gouden medaille werd niet het officiële volkslied van Kazachstan gedraaid, maar de versie uit de film Borat van Sacha Baron Cohen. Dat Cohen een behoorlijke impact heeft achtergelaten in de wereld na zijn optredens als Ali G, Borat en Bruno moge nu wel duidelijk wezen. Sacha Baron Cohen speelt Shabazz Aladeen een rijke en meedogenloze dictator, die gegijzeld wordt. Hij wordt vervangen door een naïeve geitenherder, die als twee druppels water op hem lijkt. Met de hulp van Zoey, een mooie vrijgevige eigenaresse van een Zen Shop, probeert Aladeen zijn macht terug te krijgen. Hij moet koste wat het kost voorkomen dat zijn land in verkeerde handen valt. De film van regisseur Larry Charles, uiteraard bekend van Borat en Brüno, is losjes gebaseerd op het boek Zabibah and The King van Saddam Hussein. The Dictator is vanaf 17 mei in de bioscoop te zien.

 

You Might Also Like