Retail

PUMA Amsterdam Store Opening

PUMA Amsterdam opent aanstaande donderdag wederom haar deuren voor het publiek. Na enkele weken van verbouwingen is het dan eindelijk zo ver: de vernieuwde PUMA Store Amsterdam is een feit. De winkel kenmerkt een gezellig, innovatief en tegelijkertijd duurzaam ontwerp. Denk hierbij aan pashokjes betegeld met Delfts blauw porselein en het gebruik van LED verlichting met een knipoog naar de Amsterdamse Wallen. Mocht er onverwachts een product uitverkocht zijn of is het item simpelweg niet leverbaar in Nederland, dan kunnen klanten in de winkel gebruik maken van iPad’s om via PUMA’s webstore hun product alsnog aan te schaffen. De winkel telt een oppervlak van 290 vierkante meter verdeeld over drie etages. De officiële opening van de nieuwe PUMA Amsterdam Store zal op donderdag 22 maart gaan plaatsvinden.

 

PUMA Amsterdam
Singel 429 – 435
Amsterdam
The Netherlands

You Might Also Like