Entertainment Movies

The Bourne Legacy Trailer

Universal Pictures heeft via het kanaal van Apple de teaser trailer en filmposter vrijgegeven van The Bourne Legacy van regisseur Tony Gilroy (Michael Clayton, 2007), Gilroy was ook verantwoordelijk voor de scripts van de eerdere Bourne films. Hoofdrollen zijn voor onder meer Jeremy Renner, Edward Norton, Rachel Weisz, Joan Allen en Albert Finney. Opvallend is dat bijna de gehele cast identitiek is aan de voiorgaande films met uitzondering op hoofdrolspeler Matt Demon, welke in deze nieuwe film is vervangen door Jeremy Renner. The Bourne Legacy is een spin-off van de eerdere Bourne trilogie, die bijna $1 miljard opleverde aan de wereldwijde bioscoopkassa. De film  is vanaf 13 september in de Nederlandse bioscoop te zien.

You Might Also Like