Gadgets Tech

Official: Apple iPad 3 Event San Francisco Set For March 7th

Het gerucht hing al een tijdje in de lucht maar eindelijk is het dan zo ver. Op Woensdag 7 maart zal Apple een invite-only event hosten in het Yerba Buena Center in San Francisco, waar eerder ook de eerste en tweede generatie iPad’s werden aangekondigd. Eerder vandaag ging nog het gerucht dat Apple een iPad 3 met quad-core processor en LTE/4G-ondersteuning zou aankondigen. Uit de officiële uitnodiging voor diverse websites en blogs blijkt dat het zou gaan om een iPad met een nieuw scherm, opvallend is ook dat de bekende ‘home’ button  niet langer te zien is. Of dit ook het geval zal zijn met de nieuwe iPhone 5 blijft vooralsnog een raadsel. Wij houden je op de hoogte omtrent alle updates die in verband staan met de lancering van de langverwachte iPad 3.

via: The Verge

You Might Also Like