Sport

Nike Football Presents ‘New Oranje’ EURO2012 Away Kit

In Amsterdam zijn gister de nieuwe uit-tenues van het Nederlands Elftal gepresenteerd door Nike en haar  ‘nieuwe meesters’. Deze zogenaamde ‘meesters’ zijn 7 persoonlijkheden die allen 1 passie delen en als een soort van ambassadeurs het ‘New Oranje‘  introduceerden. Elke ‘meester’ is een krachtig individu in zijn vak. Denk aan internet entrepreneur Nalden, Grammy award winning DJ Afrojack en topmodel Doutzen Kroes. Met een prachtige show waarbij de gevel van luxe warenhuis de Bijenkorf een flinke metamorfose onderging, wist Nike ‘ons’ Nederland warm te maken voor de zwarte uit-tenues welke met trots gedragen zullen worden deze zomer tijdens de EURO2012 in Kiev. Wij kijken alvast uit naar de volgende Nike #NewOrange producten.

 

You Might Also Like