Gadgets Tech

Samsung Flexible AMOLED Tab Technology

Het nieuwste speeltje van Koreaanse komaf is dit nieuwe concept product van elektronica fabrikant Samsung. De techniek is gebaseerd op AMOLED, een technologie die garant staat voor haarscherp beeld en zeer laag stroomverbruik. Apple gebruikt het onder andere in haar iPhone 4 scherm. De transparante gadget staat garant voor opwinding, terwijl Samsung nog geen speifcieke details over deze innovatieve gadget heeft vrijgegeven zie je in de video onder andere het gebruik van 3G, een camera en een volledig interactief touchscreen zonder rasters . Deze nieuwe vorm van AMOLED technologie zal de aankomende maanden zeker voor wat gefronste wenkbrauwen gaan zorgen en een hoop opgewondden gadget fanaten en tech bloggers.

via: Tweakers

You Might Also Like