Fashion

Terry Richardson for Happy Socks Holiday Collection

Wat krijg je als je een van Amerika’s meest controversiële en succesvolle fotograaf combineert met een bekende fotostudio in downtown New York City, 9 New York-based creatives en een Zweeds sokken merk, juist ja een enorm succesvolle marketing campagne. Het Zweedse Happy Socks heeft voor de gelegenheid Terry Richardson gevraagd een ludiek lookbook te schieten voor de nieuwe Happy Sock Holiday collectie.  Richardson heeft alle sterren op aarde wel eens voor zijn lens gehad; van Barrack Obama tot Lady GaGa. Daarnaast heeft Richardson onder andere voor bladen als GQ, Harper’s Bazaar en Vogue gewerkt. Met de creatieve insteek van creative director Jen Brill en stylist Mel Ottenberg wist Richardson de nieuwe collectie op een wel heel originele manier in beeld te brengen. Van de sokken werden sweaters, shirts, broeken en zelfs heuse bunny ears gemaakt. De modellen in het lookbook zijn 9 door Richardson gekozen creatives en upcoming talents uit New York City waaronder rapper ASAP Rocky.

You Might Also Like