Industry Insider

Amy Winehouse dies at Age 27

Amy Winehouse, de Britse soul-jazz diva welke ondanks haar enorme muzikale talent vaak gepaard ging met drama, is gister dood aangetroffen in haar appartement in Londen. Zaterdag middag bevestigde de London Metro Police dat er een 27-jarige vrouw dood was aangetroffen in een woning op Camden Square in noord London. De doodsoorzaak is tot op heden nog niet bekend. De London Ambulance Services melde dat Winehouse al was overleden voordat de twee ambulances arriveerde. Winehouse brak in eigen land in 2003 door en beleefde vier jaar geleden haar grootste internationale succes met het album Back to Black. De plaat leverde haar een Grammy op. Ook de single Rehab werd bekroond met de belangrijkste Amerikaanse popprijs. In totaal won Winehouse vijf Grammy’s. Winehouse haar unieke stem en talent zullen zeker worden gemist. Amy is 27 jaar geworden.

You Might Also Like