Gadgets

Steelseries Siberia Neckband for iPad and iPhone

Het Deense Steelseries bekend van (PC) gaming gerelateerde producten volgt de Apple trent als geen ander. Speciaal voor de iPad, iPhone en de iPod heeft de Deense fabrikant een heerlijk gestylde headset op de markt gebracht. De headset is niet zomaar een headset maar is speciaal gemaakt voor mensen met een excentrieke hairstyle of mensen die het simpelweg irritant vinden om een plastic of metalen band op hun hoofd te hebben. De Siberia Neckband is een headset welke achter in de nek word bevestigd. De headset verschijnt in sneeuw wit en heeft een uitschuifbaar flexibele microfoon. De bekabeling is identiek aan de bekende Apple earphones en kent een  ingebouwde minicontroller waarmee je het volume kan bedienen, sound kan muten en kan telefoontjes kan opnemen wanneer je muziek luistert. De Steeleries Siberia Neckband is onder andere verkrijgbaar bij 4Launch.

You Might Also Like