Fashion Video's

Nike: Vive Le Football Libre

Afgelopen zomer onstond er veel commotie rondom het Franse nationale elftal. De voormalig wereldkampioen werd afgelopen zomer vroegtijdig uitgeschakeld op het WK in Zuid-Afrika en deed ook al geen al te beste zaken op het EK vier jaar geleden. Na het opstappen van Dominique als coach en het verbannen van enkele topspelers, die blijkbaar teveel allure hadden om zich volwassen en professioneel op te stellen, werd het tijd voor een nieuw Frans team. Met 14 nieuwe toevoegingen en een totaal nieuwe selectie hoopt de Franse voetbal federatie de aankomende decennia Frankrijk weer als internationale voetbalnatie op de kaart te kunnen zetten. Adidas verlengde het contract met L’equipe de France niet en sportmerk Nike zat er als eerste bovenop. Vandaag presenteerde Nike dan ook met veel bombarie het nieuwe tenue van het nieuwe Franse elftal. Enjoy.

You Might Also Like