Uncategorized

Kid Cudi @ Louis Vuitton Event *S. Sprouse release*

Great performance zou Henk-Jan Zaagselsmit hebben geroept vanaf de Jury desk!

Kid Cudi staat bekend om zijn energieke optredens, zo werd hij afgelopen week uitgenodigd door Louis Vuitton om in totaal omgebouwde club (speciaal voor de release van de Stephan Sprouse items) zelfs Marc Jacobs was aanwezig en gaf ons een Business Approval! Oftewel Marc Jacobs digged Greenmelon. Ok geintje, we waren er niet bij, dus volgende x graag een invitation via de post mannen van Louis Vuitton. Trouwens Kid Cudi was totaal NIET energiek, het optreden komt te rustig over, misschien was Cudi een beetje zenuwachtig of moest het een rustig, niet te ruig feestje worden?

Leuk om het filmpje te checken, let vooral op de dansende sales, financial en marketing managers… en de leuke Beatles muziek in het begin gevolgd door Fatboy Slim – Praise You, en de wirwar aan aparte mensen!


F.luxury.B x LV x Stephen Sprouse x Kid Cudi from ferris bueller on Vimeo.

thx, pix via: F.Luxury.B

You Might Also Like